Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    gherring
    Moderator

We need more of this. Add to this topic if you agree.

• This topic was modified 2 years, 5 months ago by gherring.
    emeraldvoluminous
    Participant

Düzü, heç vaxt böyük pullarla oynamamışam. Həyatda da eləyəm – az maaş alıram, amon da yavaş-yavaş yığıram. Qumar oyunlarına gəlincə, mənim üçün həmişə sual olub: “Ən az nə qədər qoymaq olar?” Çünki böyük pul qoymağa nə imkanım var, nə də cəsarətim. O gün, işdən gələndə, evdə tək idim. Həyat yoldaşım uşaqları götürüb həkimə getmişdi. Evdə sükut. Mən oturmuşdum, çay içirdim, telefonumu gəzdirirdim. Birdən bir dostumun statusunu gördüm: “Mostbet-də oynayıram, az pulla başlamaq olar”. Yazdım ona: “Nə qədər az?” Cavab verdi: “Elə mostbet minimum deposit axtar, görərsən”.

Maraqlandım. Axtardım. Doğrudan da, minimal depozit cəmi 1 manat idi. Bir manat! Küçədə itən pul. Avtobus biletinin qiyməti. Düşündüm ki, bəs niyə də yox? 1 manat itirsəm, heç nə itirmərəm. Qazansam? Yaxşı olar. Qeydiyyatdan keçdim. Telefon nömrəmi yazdım, təsdiq kodu gəldi. Hamısı çox tez oldu. Sonra depozit bölməsinə keçdim. Minimal məbləği seçdim – 1 manat. Kartımdan çıxdı. Balansımda 1 manat. Və mostbet minimum deposit sayəsində heç bir əlavə tələb yox idi – sadəcə oynamalı idim.

Bir manatla nə oynamaq olar? Slotlara baxdım. Bəzi oyunlarda minimal mərc 10 qəpik idi. Yəni 10 dəfə fırlada bilərdim. “Book of Ra” oyununu seçdim. Qədim Misir, fironlar, sirlər. Mərci 10 qəpik qoydum. İlk fırlanış – heç nə. İkinci – heç nə. Üçüncü – 10 qəpik qazandım (balans dəyişmədi). Dördüncü – uduzdu. Balans 80 qəpik. Beşinci fırlanış – 20 qəpik qazandım. Balans 1 manat. Altıncı fırlanış – uduzdu. 90 qəpik. Yeddinci – uduzdu. 80 qəpik. Səkkizinci fırlanışda birdən üç firon simvolu düşdü. Ekran işıqlandı, “BONUS” sözü göründü. 10 pulsuz fırlanış qazandım. Bu fırlanışlarda heç bir pul itirmirdim, sadəcə qazanırdım. İlk pulsuz fırlanış – 20 qəpik. İkinci – 10 qəpik. Üçüncü – 50 qəpik. Dördüncü fırlanışda kitab simvolu düşdü, bütün xətti doldurdu – qazanc 2 manat. Balans 80 qəpikdən 2 manat 80 qəpiyə çıxdı. Beşinci pulsuz fırlanış – 1 manat. Altıncı – 50 qəpik. Yeddinci – 2 manat. Səkkizinci – 3 manat. Doqquzuncu və onuncu fırlanışlarda daha 2 manat. Pulsuz fırlanışlar bitdikdə balansım 9 manat 30 qəpik olmuşdu. 1 manat qoymuşdum. Oturub qalmışdım.

Sevincim böyük idi. Amma bilirdim ki, bu pulu çıxarmaq üçün bonus şərtləri yox idi, çünki mən heç bonus almamışdım. Sadəcə öz pulumla oynayıb qazanmışdım. Çıxartma əmri verdim. 9 manat 30 qəpik. Pul təxminən 10 dəqiqəyə kartımda idi. mostbet minimum deposit mənə bu şansı vermişdi. 1 manatla girib, 9 manatla çıxmaq. Xalis qazanc 8 manat 30 qəpik. Çox deyil, amma hiss əvəzsiz idi. Çünki mən heç nə risk etməmişdim. Küçədə itən bir manat. Biri üçün cüzi məbləğ, mənim üçün bir sınaq.

Həmin gün axşam arvadıma dedim: “Bax, bu gün 1 manatı 9 manat elədim”. O güldü: “Lotereya?” Dedim: “Yox, başqa bir şey”. Nə olduğunu demədim. Çünki bilirdim ki, o qumara qarşıdır. Amma mən bunu oyun kimi yox, sınaq kimi görmüşdüm. Və sınaq müsbət nəticə vermişdi.

O gündən sonra bir neçə dəfə də minimal depozit etdim. Bəzən uddum, bəzən uduzdum. Amma heç vaxt itirdiyim pul üçün təəssüf etmədim. Çünki itirdiyim maksimum məbləğ 1-2 manat idi. Bu, mənə stres yaratmırdı. Və hərdən qazandığım kiçik məbləğlər məni sevindirirdi. 2 manat, 5 manat, bəzən 8 manat. Böyük qazanc deyil, amma yetərli. mostbet minimum deposit sayəsində mən öyrəndim ki, böyük risk etmədən də əylənmək olar. Az pul qoyursan, az itirirsən, amma qazandıqda da hiss böyük olur.

İndi hərdən dostlara məsləhət görürəm: “Əgər sınamaq istəyirsinizsə, minimal depozitlə başlayın”. Kimisi gülür, kimisi dinləyir. Amma mən bilirəm ki, bu düzgün yoldur. Çünki mən özüm bu yolu sınamışam. 1 manat. Bir fincan çay pulu. Ondan böyük sevinc çıxa bilər. Mənim üçün çıxdı. 9 manat 30 qəpik. O **** bir gün bazardan meyvə aldım. O meyvələri yeyəndə həmin günü xatırlayıram. Fironlar, Misir, kitablar. Və o kiçik ekranda qazanc rəqəmlərinin artması. Qəribə bir hiss idi. İndi də arada bir eyni oyunu açıb, 1 manat qoyub oynayıram. Kim bilir, bəlkə yenə qazanaram. Yoxsa uduzaram – fərqi yoxdu. Çünki itirəcəyim çox şey yoxdu. Amma qazanacağım hiss – dəyərli. Həyatda ən gözəl şeylər bəzən ən kiçik şeylərdən başlayır. Mənimki 1 manatdan başladı. Və bu hekayə budur. Sadə, real, minimal. Amma sevinc maksimal idi.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

Before you leave,

Sign Up For Our News Letter!